Novica avgust 2023

Deveto zaporedno leto v najvišjem razredu bonitetne odličnosti

Tudi letos smo prejemniki certifikata bonitetne odličnosti AAA, ki ga podeljuje družba Dun & Bradstreet. Certifikat potrjuje naše uspešno poslovanja ter izkazuje, da smo zanesljiv in zaupanja vreden partner. Njegovi prejemniki smo že deveto leto zapored. 

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno poslovanje gospodarskih subjektov. V najvišji razred se je ponovno uvrstil tudi Agitavit. Tako smo že deveto leto zapored prejemniki certifikata bonitetne odličnosti AAA. V Sloveniji je v letošnjem letu od 239.057 registriranih poslovnih subjektov bonitetno odličnost doseglo 3.593 oziroma 1,5 odstotka, v naši dejavnosti (J 62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih) pa od registriranih 1.733 podjetij zgolj 46.  

Dun & Bradstreet boniteta odličnosti je mednarodna ocena poslovne odličnosti. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto ter napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.
 

Slika: Bonitetna ocena odličnosti Agitavit Solutions.


Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit