Podjetje INSPHARMA o izkušnji z eHRM

Inspharma

V INSPHARMA d.o.o. neprestano nadgrajujejo in izboljšujejo svoje delo. S pomočjo eHRM so digitalizirali HR procese ter poenostavili delo tako kadrovski službi kot tudi sodelavcem.

Kljub svoji majhnosti po številu zaposlenih so se odločili za uvedbo kar petih eHRM modulov. Ti jim med drugim omogočajo celovit pregled nad ključnimi podatki, potrebnimi za učinkovito delo z zaposlenimi, na enem mestu. Prav tako lahko hitreje odkrivajo talente in spodbujajo kulturo stalnega učenja.

Sodelavci enostavno dostopajo do svojih osnovnih informacij, kot so na primer število preostalih dni dopusta, delovna doba in opravljena izobraževanja ter izpiti. Kjerkoli in kadarkoli lahko preverijo tudi svoje obdobne cilje, sporočijo odsotnosti ter stroške, povezane z delom na terenu.

Naše sodelovanje in izkušnjo z eHRM je povzela Organization & HR Partner Maruša Intihar.

O naročniku

INSPHARMA je mednarodna skupina podjetij, ki se ukvarja s trženjem in distribucijo medicinskih izdelkov, medicinskih pripomočkov ter prehranskih dopolnil. Za svoje partnerje opravljajo celoten spekter storitev, od začetnih regulatornih in registracijskih postopkov, do promocije in pospeševanja prodaje izdelkov na terenu, pa vse do produktnega vodenja ter vodenja marketinških aktivnosti za posamezne segmente izdelkov. Delujejo na področju jugovzhodne Evrope in neprestano širijo tako svojo prisotnost v regiji kot tudi portfelj produktov.

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.