Webinar oktober 2021

Digitalizacija HR iz prve roke

Za uspešno, strateško in agilno HR funkcijo je kadrovski informacijski sistem nuja. Njegova uvedba v podjetje pomeni novost, za katero je dobro, da jo sprejmejo in uporabljajo prav vsi sodelavci. Kako so se digitalizacije HR procesov lotili v AMZS in KingsBox, sta na spletnem pogovoru z nami delili gostujoči HR strokovnjakinji.

Vse več in več podjetij se odloča za digitalizacijo HR procesov, saj ta prinaša večjo učinkovitost pri delu s kadri, posledično pa bolj zadovoljne in produktivne zaposlene. Tovrstni projekti ob tem pomenijo spremembo, ki lahko naleti na odpor med sodelavci.

Kako novi HR sistem učinkovito uvesti v podjetje? Na kaj moramo pri digitalizaciji biti pozorni? Kako zagotoviti, da bodo prav vsi zaposleni videli njene prednosti? Na vprašanja smo odgovarjali skupaj z Nastjo Drolc, strokovno sodelavko za kadrovske zadeve iz AMZS d.d. in Živo Cotič Bizjak, HR Manager v TNG oprema d.o.o., ki deluje pod blagovno znamko KingsBox. Svoje odgovore sta podkrepili s svojimi izkušnjami.

Med drugim bo beseda z Živo in Nastjo tekla o:

  1. Kako sta se lotili digitalizacije HR procesov?
  2. S katerimi konkretnimi aktivnostmi sta zagotovili uspeh projekta?
  3. Kaj bi priporočili tistim, ki se digitalizacije lotevajo?

Nataša Dremelj
Nataša Dremelj
Vodja programa HRM
Nataša Dremelj ima več kot 15 let izkušenj s področja ravnanja z ljudmi pri delu, pri čemer se je specializirala za razvoj kadrov z upravljanjem uspešnosti preko razvojnih razgovorov in ciljnega vodenja. V podjetju Agitavit Solutions je zadolžena za revitalizacijo kadrovskega informacijskega sistema eHRM in vodenje projektov uvedbe kadrovskega informacijskega sistema v podjetjih Imlek, UniCredit Bank Slovenija in Addiko Bank. Nataša je prav tako certificirana moderatorka delavnice učinkovite komunikacije in motivacije, ki temelji na Teoriji zavedanja odnosov.
Želite spoznati eHRM?

© 2024 - Agitavit