Digitalno delovno okolje z Microsoft 365

Celovito vas podpremo pri uporabi poslovnih orodij Microsoft 365

Mimo so dnevi, ko je bilo delovno okolje zgolj fizičen prostor. Digitalno delovno okolje preoblikuje delovno izkušnjo zaposlenih s spodbujanjem komunikacije, sodelovanja in inovativnosti. Vse to so ključni dejavniki za digitalno transformacijo ter poslovno uspešnost podjetja.

Ustvarjamo celovita in učinkovita digitalna delovna okolja, ki vsem zaposlenim omogočajo dostop do pomembnih informacij za delo, aktivno soustvarjanje kulture, prevzemanje novih in bolj učinkovitih načinov dela ter neposredno vplivanje na doseganje ciljev. Vaše cilje pomagamo doseči z uporabo digitalnih orodij Microsoft 365.

Uvedemo izbrani paket storitev Microsoft 365 

Microsoft 365 združuje orodja za podporo sodobnega načina dela. Kombinacija najboljših aplikacij v svojem razredu z zmogljivimi storitvami v oblaku omogoča skupno rabo vsebin kjer koli in preko katere koli naprave.
V Agitavitu vam: 

- svetujemo pri izbiri pravega paketa storitev, 

- uredimo nakup licenc glede na izbrani paket, 

- uvedemo izbrani paket storitev. 


Če že imate IT infrastrukturo, bodo naši strokovnjaki poskrbeli za prenos podatkov in prilagoditev vašim potrebam.  

Svetujemo in izobražujemo za izbiro in uvedbo Microsoft 365 

Za uspešnost digitalnega delovnega okolja so ključni ustrezna uvedba orodij v delovne procese in digitalno infrastrukturo, upoštevanje varnostnih politik podjetja ter vključevanje in usposabljanje uporabnikov. 

Naši strokovnjaki vam svetujejo pri optimalni izbiri in uvedbi orodij Microsoft 365. Odgovorijo vam na ključna vprašanja: kaj, kdaj in kako jih uvesti v vaše delovne procese. Prav tako nudimo program svetovanja Microsoft 365 − Agitavit Adoption Framework, v sklopu katerega hitro in učinkovito rešimo vaše izzive na tem področju. 

Z mislijo na končnega uporabnika vam z delavnicami in intervjuji s ključnimi deležniki pomagamo določiti, kakšno digitalno delovno okolje vaši zaposleni potrebujejo, ter jih usposobimo, da ga bodo sprejeli in uporabljali.  

Za Microsoft 365 razvijemo dodatne funkcionalnosti 

Ali orodja storitve Microsoft 365 ne podprejo vaših nestandardnih poslovnih procesov in specifičnih postopkov, ki vašemu podjetju in zaposlenim prinašajo dodano vrednost ter omogočajo konkurenčno prednost?  

Verjamemo, da mora tehnologija služiti ljudem in ne obratno. Če obstoječa storitev ali rešitev Microsoft 365 ne pokriva vaših potreb in zahtev ali delovnih procesov v celoti, vam nudimo razvoj rešitev, ki bodo pisane na kožo vašemu podjetju, procesom in sodelavcem. 

Znamo reševati kompleksne izzive. To potrjujejo tudi številne naše reference, kjer smo podjetjem z našim znanjem in izkušnjami pomagali pri doseganju njihovih poslovnih ciljev. Naše stranke in njihove uspešne zgodbe najdete na strani z našimi študijami primera. 

Študija primera
OMEGA: Sodobna pisarna, dostopna kjerkoli in kadarkoli

V podjetju Omega d.o.o. so prešli na digitalno delovno okolje Microsoft 365, s čimer so povečali sodelovanje med zaposlenimi na vseh ravneh.

Prav tako so izboljšali uporabniško izkušnjo zaposlenih in dosegli večjo produktivnost pri delu.

Sprememba je v primerjavi s prejšnjim stanjem precejšnja. S celovito in poenoteno digitalno pisarno so zaposleni pri svojem delu končno lahko produktivni in učinkoviti – nekaj, kar bi pravzaprav morala biti ena od osrednjih skrbi vsakega sodobnega podjetja.
Gregor Kovač direktor podjetja OMEGA d.o.o.
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.