Digitalno delovno okolje

Povečajte produktivnost, sodelovanje in komunikacijo med zaposlenimi

Naše poslanstvo je ustvarjati celovita digitalna delovna okolja, ki vsem zaposlenim omogočajo dostop do pomembnih informacij za delo, aktivno soustvarjanje kulture, prevzemanje novih in bolj učinkovitih načinov dela ter neposredno vplivanje na doseganje ciljev. Vaše cilje pomagamo doseči z uporabo sodobnih digitalnih orodij Microsoft 365, prav vse zaposlene pa vključite v digitalno okolje z Digital Agoro.

Celovito uporabite Microsoftova poslovna orodja

Sodobna poslovna orodja nam koristijo samo, če jih znamo učinkovito uporabljati. Z Microsoft 365 boste omogočili skupno delo na dokumentih, izboljšali vsakodnevna opravila in uporabili druge napredne storitve za povečanje storilnosti zaposlenih.

Preberite več
Vključite vse vaše zaposlene z Digital Agoro

Ali imate v podjetju veliko število sodelavcev, ki na delovnem mestu nimajo dostopa do digitalnih poslovnih orodij? Želite, da so vključeni v interno komunikacijo? S platformo Digital Agora lahko povežete in vključite v digitalno okolje prav vsakega sodelavca.

Preberite več
Ponosni smo, da na mi.Mercatorju, naši digitalni platformi, gradimo digitalno izkušnjo našega zaposlenega. Pozicionirali smo jo kot enotno vstopno točko, kjer zaposleni dostopajo do svojih aplikacij, plana dela, dokumentov ter do svojih izobraževanj.
Tina Zafred vodja področja IT operacije in produktni vodja mi.Mercator, Mercator
Študija primera
Bankart s celovitim digitalnim delovnim okoljem za zaposlene

V podjetju so s sodobnimi digitalnimi orodji storitve Microsoft 365 ustvarili učinkovito interno informacijsko stičišče, prilagojeno potrebam svojih zaposlenih. Ti imajo na voljo ključne informacije za delo, s čimer so v Bankartu še bolj spodbudili informiranost, vključenost in visoko produktivnost.

Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Želite celovito nadgraditi digitalno delovno okolje?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših željah in izzivih na tem področju.