Novica februar 2023

Intervju z direktorico Anko Brus za projekt #CEOview

Direktorica Anka Brus je sodelovala pri projektu #CEOview. V intervjuju je med drugim delila razmišljanja in izkušnje, ki jih je pridobila na svoji karierni poti ter predstavila kulturo in vizijo podjetja.


Cilj projekta #CEOview, ki ga izvaja podjetje Adecco H.R. d.o.o., je javnosti ter iskalcem novih kariernih priložnosti predstaviti uspešne organizacije iz različnih industrij. Preko pogovora direktorji in vodje orišejo kulturo ter vizijo njihovega podjetja, hkrati pa nagovorijo potencialne bodoče sodelavce.

V videoposnetku je naša direktorica Anka Brus med drugim podelila, kaj za njo pomeni beseda poslovanje in poudarila pomembnost vodje kot iskrenega komunikatorja. Dotaknila se je tudi izzivov IT panoge ter poslanstva podjetja, ki že vrsto let ostaja enako podpreti organizacije in posameznike, da s pomočjo tehnologije delajo bolje ter uspešneje uresničujejo svojo vizijo in cilje, kot zaposlovalec pa ustvarjati okolje, ki bo prijazno do sodelavcev in jim bo omogočalo karierni razvoj.

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit