Novica september 2021

Ponovno bonitetno odlični

Družba Dun & Bradstreet je naše uspešno poslovanje tudi letos kronala s certifikatom bonitetne odličnosti AAA. Potrdilo, ki smo ga prejeli že sedmo leto zapored, dokazuje, da smo zanesljiv in zaupanja vreden partner.

Certifikat bonitetne odličnosti AAA je izkaznica o nadpovprečni kakovosti poslovanja podjetja. Med njene prejemnike se je letos uvrstil tudi Agitavit Solutions. V Sloveniji je v letošnjem letu od 217.359 registriranih poslovnih subjektov bonitetno odličnost doseglo 8.848 oziroma odstotek, v naši dejavnosti (J 62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih) pa od registriranih 1510 podjetij zgolj 99.

Dun & Bradstreet boniteta odličnosti je mednarodna ocena poslovne odličnosti. Izkazuje neprekinjeno brezhibno poslovanje ter dokazuje varnost, konkurenčnost, trajnost, stabilnost in zanesljivost poslovnih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto ter napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Slika: Bonitetna ocena odličnosti Agitavit Solutions.

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit