Novica oktober 2023

Novost v eHRM: Z elektronskim podpisovanjem pohitrite delo z dokumenti

Z eHRM lahko celovito digitalno upravljate z dokumenti, kot so pogodbe o zaposlitvi ali izobraževanju, aneksi ipd. Z vgrajenim Elektronskim podpisom smo omogočili digitalno podpisovanje dokumentov, s čimer smo proces poenostavili in pohitrili.

Z Elektronskim podpisom lahko v eHRM enostavno predpripravite vse potrebne podatke za podpis dokumenta, določite mesto podpisa in ga s klikom enostavno pošljete v elektronski podpis izbranim osebam.

Podpisniki so o nalogi podpisa obveščeni preko elektronske pošte, s klikom na gumb, navadnim ali kvalificiranim digitalnim potrdilom pa potrdijo svoje strinjanje z vsebino — kjerkoli in kadarkoli. Ob podpisu podpisano različico prejmejo na elektronski naslov.

eHRM vam nudi popoln pregled nad stanjem dokumenta. Na voljo so podatki, kdo in kdaj je določeni dokument že podpisal in kdo tega še ni storil. Na enem mestu dostopate do že podpisanih dokumentov ter podatkov o njihovem statusu, podpisnikih in datumu podpisa.

Z novo funkcionalnostjo je proces podpisa dokumentacije poenostavljen in pohitren, ob tem pa imate na enem mestu zbrane vse ključne podatke, ki jih potrebujete za vaše delo z dokumentacijo.

Z elektronskim podpisovanjem dokumentov boste prav tako poskrbeli za zakonsko zahtevano varnost, onemogočili zanikanje verodostojnosti in preprečili nepooblaščen poseg v že overjen dokument. Prav tako boste iz vašega poslovanja popolnoma izločili papir, s čimer boste dosegli prihranek pri stroških poslovanja in zasledovali trajnostne cilje.

Želite podrobnejši vpogled v funkcionalnost?

Za več informacij, kako lahko Elektronski podpis pohitri in olajša upravljanje z dokumenti v vašem podjetju, se nam oglasite.

© 2024 - Agitavit