Novica november 2021

Z mi.Mercator na tekmovanju European Excellence Awards

S platformo mi.Mercator, ki jo soustvarjamo za Mercatorjeve zaposlene, smo se uvrstili v ožji izbor za prestižne nagrade European Excellence Awards v kategoriji digitalno delovno okolje (ang. Digital workplace).

Nagrade European Excellence Awards podeljujejo izjemnim kampanjam in projektom na področju PR in komunikacij na evropski ravni. Nagrado za odličnost, ustanovljeno leta 2007, gosti Quadriga − berlinsko središče znanja za izobraževanje, informacije, mreženje in poslovne IT-rešitve.

S projektom mi.Mercator – Employee Experience Platform smo se v kategoriji digitalno delovno okolje med 800 prijavami uvrstili v finalni izbor tega uglednega evropskega tekmovanja. V zaključnem izboru se bomo s štirimi drugimi podjetji, kot sta Coca-Cola HBC in Henkel AG&CO, borili za prestižno nagrado za evropsko odličnost.

»Uvrstitev med pet finalnih projektov na tekmovanju na evropski ravni je velika potrditev, da delamo korake v pravo smer pri digitalizaciji Mercatorjevega delovnega okolja. Zahvala gre celotni ekipi, ki se vsakodnevno trudi, da bi bilo Mercatorjevo digitalno delovno okolje prijazno in enostavno za naše zaposlene in bi v njem zaznali dodano vrednost pri njihovem delu,« je ob uvrstitvi poudarila produktna vodja platforme mi.Mercator Tina Zafred (Mercator). Podelitev nagrad bo na spletnem dogodku 10. decembra 2021.

Spoznajte mi.Mercator v videoposnetku:

 
Želite celovito nadgraditi digitalno delovno okolje?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših željah in izzivih na tem področju.

© 2024 - Agitavit