×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
november 2020
Digitalno delovno okolje

Primer iz prakse: Bankart s celovitim digitalnim delovnim okoljem za zaposlene

Na virtualnem dogodku NT Remote smo skupaj s podjetjem Bankart d.o.o. delili primer dobre prakse. Predstavili smo projekt transformacije njihovega digitalnega delovnega okolja z Microsoft 365.

Direktor razvoja Primož Kraševec (Bankart) in svetovalec za Microsoft 365 Niko Dolenc (Agitavit) sta na virtualnem Microsoftovem dogodku NT Remote predstavila projekt celovite preobrazbe Bankartovega digitalnega delovnega okolja z Microsoft 365. V podjetju so s sodobnimi digitalnimi orodji storitve Microsoft 365 ustvarili učinkovito interno informacijsko stičišče, prilagojeno potrebam svojih zaposlenih. Ti imajo na voljo ključne informacije za delo, s čimer so v Bankartu še bolj spodbudili informiranost, vključenost in visoko produktivnost.

Na predstavitvi sta odgovorila na vprašanja:

  1. na kakšen način so se v podjetju Bankart v sodelovanju s strokovnjaki Agitavit Solutions lotili reševanja izzivov na področju interne komunikacije in sodelovanja,
  2. kako so s storitvijo Microsoft 365 ustvarili celovito digitalno delovno okolje,
  3. katere so prednosti, ki se v podjetju Bankart kažejo po izvedenem projektu.
O AVTORJU

Niko Dolenc

Svetovalec za Microsoft 365

Niko ima več kot 25 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Svojo karierno pot je začel kot tehnični inženir, zdaj pa deluje kot svetovalec za podporo poslovnim strankam, odgovoren za rešitve in storitve v oblaku. Svetuje majhnim in srednje velikim podjetjem, ki začenjajo z uvedbo storitve Microsoft 365. Prav tako usposablja naročnike in končne uporabnike za uporabo orodij Microsoft 365.

Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.