Webinar marec 2021

Stalno izboljševanje ekip v novi normalnosti

Stalno izboljševanje je v poslovnem svetu postalo nova realnost. Pogledali smo, kako lahko vzpostavimo okolje, pripravljeno na iskanje novih načinov in njihovo hitro uvajanje. Gostili smo HRM strateško svetovalko Tamaro Valenčič in pogledali dobre prakse podjetij Bankart, Weiler Abrasives, Agitavit Solutions.

Lansko leto je zamajalo številna podjetja, poslovne modele, prioritete in načrte. Zaenkrat nič ne kaže na to, da nas v kratkem čakata stabilizacija razmer ali vračanje v staro normalo. Tudi letošnje leto bodo zaznamovalo spreminjanje, naš način dela pa bodo še naprej oblikovali pojavi hibridnih delovnih okolij, dela od doma, digitalne komunikacije in drugih.

Pri iskanju odgovorov na vprašanje, kakšno delovno okolje in HR prakse zahteva spreminjajoči se svet, so svoj pogled delile gostujoče HR strokovnjakinje. V tematiko nas je s svojimi izkušnjami uvedla strateška svetovalka na področju HRM Tamara Valenčič, nadaljevali pa smo s konkretnimi primeri podjetij BankartWeiler Abrasives in Agitavit Solutions.

Nataša Dremelj
Nataša Dremelj
Vodja programa HRM
Nataša Dremelj ima več kot 15 let izkušenj s področja ravnanja z ljudmi pri delu, pri čemer se je specializirala za razvoj kadrov z upravljanjem uspešnosti preko razvojnih razgovorov in ciljnega vodenja. V podjetju Agitavit Solutions je zadolžena za revitalizacijo kadrovskega informacijskega sistema eHRM in vodenje projektov uvedbe kadrovskega informacijskega sistema v podjetjih Imlek, UniCredit Bank Slovenija in Addiko Bank. Nataša je prav tako certificirana moderatorka delavnice učinkovite komunikacije in motivacije, ki temelji na Teoriji zavedanja odnosov.
Želite spoznati eHRM?

© 2024 - Agitavit