×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
marec 2021
eHRM

Spletni dogodek: Stalno izboljševanje ekip v novi normalnosti

Stalno izboljševanje je v poslovnem svetu postalo nova realnost. Pogledali smo, kako lahko vzpostavimo okolje, pripravljeno na iskanje novih načinov in njihovo hitro uvajanje. Gostili smo HRM strateško svetovalko Tamaro Valenčič in pogledali dobre prakse podjetij Bankart, Weiler Abrasives, Agitavit Solutions.

Lansko leto je zamajalo številna podjetja, poslovne modele, prioritete in načrte. Zaenkrat nič ne kaže na to, da nas v kratkem čakata stabilizacija razmer ali vračanje v staro normalo. Tudi letošnje leto bodo zaznamovalo spreminjanje, naš način dela pa bodo še naprej oblikovali pojavi hibridnih delovnih okolij, dela od doma, digitalne komunikacije in drugih.

Pri iskanju odgovorov na vprašanje, kakšno delovno okolje in HR prakse zahteva spreminjajoči se svet, so svoj pogled delile gostujoče HR strokovnjakinje. V tematiko nas je s svojimi izkušnjami uvedla strateška svetovalka na področju HRM Tamara Valenčič, nadaljevali pa smo s konkretnimi primeri podjetij BankartWeiler Abrasives in Agitavit Solutions.

O AVTORJU

Rešitev eHRM že več kot 15 let podpira domača in tuja podjetja pri doseganju polnega potenciala zaposlenih ter graditvi ekipe za poslovne uspehe. Na enem mestu združuje kadrovske procese, zaposlene in tehnologijo, s čimer je učinkovita podpora pri vodenju in razvoju zaposlenih. Ekipa eHRM v rešitev že več kot 15 let združuje tako lastne izkušnje in potrebe kot tudi priporočila, dobre prakse in želje zvestih strank. Poleg uvedbe eHRM vam tako tudi svetujejo pri postavitvi in digitalizaciji kadrovskih procesov. Vabljeni, da spoznate eHRM: https://www.ehrm.net/

Želim prejemati vaše informacije

Vpišite elektronski naslov, kamor bomo pošiljali naša obvestila.