Novica julij 2022

Agitavit UP del dogodka Najboljše mentorske prakse v Sloveniji

Junija smo kot gostje soustvarjali spletni meetup Najboljše mentorske prakse v Sloveniji. Organiziralo ga je podjetje CorpoHub, na dogodku pa je naša Staša Jager predstavila mentorski program Agitavit UP.

Rdeča nit spletnega dogodka je bila predstavitev uspešnih mentorskih praks v Sloveniji. Med tremi govorci je bila tudi HR Business Partner Staša Jager, ki je delila našo dobro prakso vzpostavitve mentorskega programa Agitavit UP (Upgrade Performance). 

Agitavit UP uspešno izvajamo že drugo sezono, njegov glavni cilj pa je rastučenje ter napredovanje sodelavcev po njihovih kariernih poteh. Pozitivni učinki so bili zaznani že po prvi sezoni izvajanja. Povečanje sodelovanja, zaupanja in medsebojnega spodbujanja so le eni od mnogih.  

Potek programa in ključne lekcije naše izkušnje so zbrane v blogu. Vabljeni k branju zapisa Prva sezona mentorskega programa: kaj smo se naučili?

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit