Novica avgust 2022

Tudi letos bonitetno odlični

Z uspešnim poslovanjem smo si tudi letos prislužili najvišjo bonitetno oceno družbe Dun & Bradstreet. Tako smo osmo leto zapored prejemniki certifikata bonitetne odličnosti AAA, ki izkazuje našo zanesljivost in kredibilnost. 

Družba Dun & Bradstreet ima večletno tradicijo podeljevanja certifikatov bonitetne odličnosti, Agitavitu pa certifikat bonitetne odličnosti AAA podeljuje že osmo leto. S tem dokazujemo, da smo zanesljiv in zaupanja vreden partner. V Sloveniji je med vsemi 191.522 registriranimi poslovnimi subjekti bonitetno odličnost v letošnjem letu doseglo 3.395 oziroma 1,8 odstotka, v naši dejavnosti (J 62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih) pa od registriranih 1.682 podjetij zgolj 44.  

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih, njegove prejemnike pa uvršča med najbolj zanesljiva in kredibilna podjetja z nizkim tveganjem za sodelovanje.
 

Slika: Bonitetna ocena odličnosti Agitavit Solutions.


Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit