Novica november 2022

Del HR&M konference tudi Digital Agora

Konec novembra bo v Lipici potekala HR&M konferenca. Rdeča nit dogodka bo, kako voditi, da bodo drugi sledili, na razstavnem prostoru pa bo udeležence pričakala naša ekipa.

HR&M konferenca, ki se bo odvijala 24. in 25. novembra 2022 v Lipici, na enem mestu povezuje najvplivnejše HR strokovnjake ter ponuja uvid v dobre prakse in trende na področju ravnanja z ljudmi. Pod sloganom Izkustvo mogočega bo udeležence popeljala skozi štiri vsebinske sklope: Pogum, zavest in prepričanje, Agilno v spremembe, Uresničimo cilje ter Z miselnostjo nad negotovost.

Obiščite nas na razstavnem prostoru

Na letošnjem dogodku se bo predstavila naša ekipa Digital Agora. V hotelu Maestoso v Lipici boste na razstavnem prostoru lahko spoznali naš novi produkt, namenjen informiranju in povezovanju prav vseh sodelavcev. Vse, ki boste obiskali našo ekipo čaka tudi zanimivo presenečenje − vabljeni, da preverite, kaj so pripravili za vas.

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit