Novica september 2022

WEBSI DAN 2022: Na Mercatorjevi okrogli mizi tudi Agitavit

V Ljubljani bo v četrtek, 15. septembra 2022 potekal festival slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI dan. Udeleženci dogodka bodo lahko prisluhnili gostom Mercatorjeve okrogle mize, na kateri bosta glavni temi izkušnja strank in izkušnja zaposlenih. Nastopajočim se bo pridružil tudi Žarko Višekruna.

Največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji WEBSI se bo tudi letos tradicionalno zaključilo z WEBSI dnevom. Del programa dogodka, ki vsako leto postreže z novimi trendi in zanimivimi zgodbami s področja digitala, bo tudi okrogla miza podjetja Mercator.

O čem bo tekla beseda? Udeleženci okrogle mize bodo med drugim orisali, kako so se v Mercatorju lotili povezovanja izkušnje strank (Customer experience) in izkušnje zaposlenih (Employee experience) ter na kakšen način želijo skozi interno digitalizacijo izboljšati uporabniško izkušnjo. Pri deljenju dobrih praks digitalizacije delovnega okolja in izmenjavi pogledov na digitalno prihodnost se jim bo pridružil tudi vodja poslovnega razvoja v Agitavit Solutions Žarko Višekruna.

Več informacij o konferenci najdete TUKAJ.

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit