Novica april 2022

Partnerji Konference internega komuniciranja

Aprila se bo zgodila Konferenca internega komuniciranja, namenjena osvetlitvi trendov in izmenjavi dobrih praks. V Agitavitu bomo tudi drugo izvedbo dogodka podprli kot partnerji.

Rdeča nit letošnje izvedbe bo učinkovita interna komunikacija kot lepilo. Strokovne informacije, strategije ali rezultate namreč prevaja tako, da jih razume vsak zaposleni. Če jih namreč razumemo vsi, čutimo, da smo del iste zgodbe in plujemo k istemu cilju.

Na drugi Konferenci internega komuniciranja se bomo 21. aprila 2022 zbrali strokovnjaki in praktiki internega komuniciranja. Seznanili se bomo z mednarodnimi trendi v stroki in prisluhnili dobrim praksam internega komuniciranja v domačem okolju. Dogodek bo podkrepila poslovna sekcija s poudarkom na sodobnem digitalnem internem komuniciranju.

V Agitavitu z uvajanjem sodobnih digitalnih delovnih okolij​ za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih podpiramo podjetja pri njihovi digitalni preobrazbi. Ob tem tudi sami stalno nadgrajujemo našo interno komunikacijo tako, da celovito služi potrebam sodelavcev. Zato s ponosom podpiramo izmenjavo izkušenj in dobrih praks na Konferenci internega komuniciranja ter tako spodbujamo trend razvoja tega področja v Sloveniji.

Več informacij o konferenci najdete TUKAJ.

Ne zamudite naših vsebin

Če želite prejemati naše informacije, nam obveščanje dovolite z izborom aktualnih vsebin.

© 2024 - Agitavit