Novica marec 2022

Tudi letos del Slovenskega kadrovskega kongresa

Spomladi bodo kadrovski strokovnjaki in drugi ljubitelji HR zavzeli Portorož. Slovenski kadrovski kongres 2022 bo potekal 7. in 8. aprila, v Hotelu Bernardin pa boste lahko srečali tudi našo ekipo. 

Slovenski kadrovski kongres bo v začetku aprila udeležencem ponudil vpogled v najaktualnejše teme s kadrovskega področja. Ponovno bo združil več kot 400 kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih, ter drugih HR strokovnjakov v organizacijah javnega in zasebnega sektorja ter nenazadnje vseh ljubiteljev HR.

Letos bo ta tradicionalni dogodek potekal pod sloganom Vse je drugače, in sicer se bo osredotočil na aktualno temo vključevanja raznolikih posameznikov v organizacijo. Udeleženci bomo skupaj iskali odgovore na vprašanje, kako sprejeti raznolike sodelavce in njihove delovne navade ter z njimi graditi več.

Se srečamo!

V Portorož bo tudi letos odpotovala naša eHRM ekipa. Kaj smo pripravili za udeležence? Na razstavnem prostoru v Hotelu Bernardin boste lahko našim strokovnjakom postavili vprašanja o razvoju zaposlenih in najnovejših trendih na področju digitalizacije HR procesov, prav tako pa bodo na voljo tudi za predstavitev eHRM. Vabimo vas, da se ustavite na našem razstavnem prostoru, saj smo za vse ljubitelje HR pripravili zanimivo presenečenje.

Želite spoznati eHRM?

© 2024 - Agitavit